Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе във възторг от успеха

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе във възторг от успеха
Коментари Харесай

Артета: Отборът израства ден след ден

Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе във екстаз от триумфа с 2:0 над Уулвърхамптън в последния мач за годината преди Световното състезание. Така " артилеристите " ще зимуват на върха в Премиър лийг с 5 точки преднина пред преследвача си Манчестър Сити. Според наставника тимът му израства с всеки идващ ден.

" Благодаря на почитателите за поддръжката. Тяхната сила ни оказа помощ да трансформираме този тим и те би трябвало да се насладят на обстоятелството, че сме отпред в класирането. Днес показахме различен тип зрялост и играхме тяхната игра в първите 20-30 минути, когато ни бе мъчно да ги пречупим. През втората част стояхме надалеч по-добре, показахме повече кураж, поехме повече опасности и не позволихме на противника да ни надбяга ", съобщи Артета.

" Настроението е необикновено. Без тези момчета нямаше да сме на позицията, на която се намираме. Те израстват ден след ден. Пожелавам всичко най-хубаво на хората, които ще играят на Световното и дано се пазят. Дано се насладят на тази страст, тъй като няма нищо по-хубаво от това да играеш за страната си ", добави испанецът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР