Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер вярва, че луксът, който има,

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер вярва, че луксът, който има,
Коментари Харесай

Венгер: Класата в атака ще помогне на Арсенал да се бори на всички фронтове

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер има вяра, че " луксът ", който има, да избира сред голям брой разнообразни варианти в нападателен проект, ще оказват помощ на тима да се бори за титли на всички фронтове. Алексис Санчес, Александре Лаказет и Месут Йозил започнаха като титуляри за лондончани първи път през този сезон при успеха с 5:2 на терена на Евертън във Висшата лига в неделя, като Оливие Жиру, Тио Уолкот и Джак Уилшир бяха запаси на " Гудисън Парк ".

Арсенал се готви за дуела от четвъртия кръг на шампионата за Купата на лигата против втородивизионния Норич довечера, а Венгер е уверен, че гениите в нахлуване, които са на негово разположение, ще му разрешат да прави задоволително ротации без от това да страда качеството на офанзивата на състава.

" Това е разкош, който имам сега, само че и компликация за мен, тъй като всеки един от тази играчи се показва добре, играе мощно и заслужава да бъде на терена. За наслада имаме значими мачове всяка седмица, тъй че мога да дам късмет на всеки един от тях. Имаме страхотна атакуваща мощност на пейката. Това е нашата мощ сега ", съобщи Венгер.

Арсенал ще бъде в допълнение заздравен в нахлуване след завръщането от травми на Дани Уелбек и на атакуващия халф Санти Касорла.

Венгер води лондончани повече от две десетилетия, само че към момента не е печелил трофея в шампионата за Купата на лигата, в който той по традиция разчита главно на запаси.

" Винаги съм бил съсредоточен върху спечелването на Висшата лига и на шампионата за Купата на Футболната асоциация. Купата на лигата пък съм употребявал, с цел да дам опция на по-младите играчи да натрупат опит. Но през този сезон ще забележим. Нека първо преодолеем Норич, пък по-късно ще преценим ", сподели Венгер. Премиър лийг 9 кръг, неделя 22 октомври  Евертън 2:5краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР