Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер съобщи, че клубът е отправил

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер съобщи, че клубът е отправил
Коментари Харесай

Арсенал е предложил нов договор на Уилшър

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че клубът е отправил предложение за нов контракт към халфа Джак Уилшър. Английският национал обаче към момента не е взел решение дали да го одобри. " Не знам какво му се върти в главата, само че клубът има предпочитание той да остане тук и по тази причина му предложи нов контракт. Той обаче не е подписал. Контрактът, който му предложихме, е дълготраен и се надявам, че той ще го одобри ", сподели Венгер по адрес на Уилшър, който от лятото става свободен сътрудник.

" Нормално е всеки състезател да желае да бъде добре заплатен, а нашата политика е да задържаме качествените играчи. Така че мога да ви уверя, че те получават задоволително положителни пари ", добави французинът. Венгер сподели още, че задачата на Арсенал до края на сезон в шампионата е да приключи пред Бърнли в класирането.

Французинът обаче уточни, че за него мениджърът на Бърнли Шон Дайк и този на първенеца Манчестър Сити - Джосеп Гуардиола, са двамата претенденти за премията за " Мениджър на годината ". В неделя Арсенал приема Уест Хам в мач от 35-ия кръг на Висшата лига, като навън за дуела е контузеният Хенрик Мхитарян. В групата за мача ще бъдат Аарън Рамзи и Давид Оспина, които не упражняваха в последните дни. Венгер добави още, че ще употребява идната среща за обиграване на състава, който ще употребява в срещата с Атлетико Мадрид идния четвъртък от полуфиналите на Лига Европа.

Няколко клуба от британската Висша лига демонстрират сериозен интерес към Уилшър.

Wolves are ready to make a bid for Arsenal midfielder Jack Wilshere this summer. (Source: Daily Mirror) pic.twitter.com/SKLfSRbbIN
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) April 19, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР