Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер продължава да твърди, че Алексис

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер продължава да твърди, че Алексис
Коментари Харесай

Венгер: ПСЖ не може да вземе Санчес

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер продължава да твърди, че Алексис Санчес няма да напусне през това лято каквото и да се случи. Той даже разгласи, че чилиецът не е изискал да бъде продаден, каквито информации имаше и тъкмо по тази причина от ПСЖ гледат към Неймар.

„ Алексис е желал да напусне? Не. ПСЖ не може да притегли Санчес и тъкмо по тази причина гледа към Неймар. Вече на няколко пъти споделих, че Алексис ще остане при нас и по тази причина съм спокоен “ съобщи Венгер в Пекин.

„ Намираме се в мощна позиция във финансово отношение. Санчес има контракт за още година и нямаме потребност от пари. Той ще бъде част от състава през новия сезон, а по-късно ще забележим “ сподели още той.

„ Когато разполагаш с качествени и огромни играчи не можеш да спреш спекулациите. Разочароващо е, само че няма какво да създадем. Възможно е даже и да е бил нападнат непосредствено и това е проблем, с който обаче доста мъчно можеш да се бориш. Няма по какъв начин да спрем сътрудниците да приказват с шефове на клубове или с играчи. Случва се и досега не е открито решение “ посочи Венгер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР