Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не се притеснява от негативна

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не се притеснява от негативна
Коментари Харесай

Алексис Санчес е напълно отдаден на "Арсенал", сигурен е Венгер

Мениджърът на " Арсенал " Арсен Венгер не се тормози от отрицателна реакция на Алексис Санчес след проваления му трансфер в " Манчестър сити ". Очакваше се чилиецът да премине при " жителите " в последния ден от прозореца, само че това не стана.

" Арсенал " отхвърли две предложения на " Сити " – първо 50 млн. паунда, а по-късно 60 млн. паунда. Смяташе се, че " жителите " ще включат в договорката и Рахийм Стърлинг, което можеше да убеди Венгер да продава, само че това не се случи.

" Той е изцяло предан на " Арсенал " и ще бъде на 100% стимулиран в мачовете. Един футболист постоянно желае да се показва добре. Странно ми е да приказвам за това, тъй като желая той да се концентрира напълно върху идния сезон ", сподели Венгер в ефира на BeIN Sport.

Санчес, който сега е с националния тим на Чили е споделил пред своите съотборници, че желае да се причисли към " Сити ", само че ще би трябвало да се съобрази със обстановката.


© Reuters

" Арсенал " възнамерява последна оферта към нападателя и се надява да го изкуши със заплата от 400 хиляди паунда на седмица.

Нападателят и неговият сътрудник Фернандо Фелисевич са разговаряли с Арсен Венгер и са го уверили, че той ще даде най-хубавото от себе си за " артилеристите ".

Според британската преса " Арсенал " ще се опита да убеди чилиеца да подпише нов контракт при заплата от 400 хиляди паунда на седмица. В противоположен случай той ще напусне като свободен сътрудник идващото лято.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР