Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер намекна, че е бил принуден

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер намекна, че е бил принуден
Коментари Харесай

Венгер обяви, че решението за оттеглянето му не е изцяло негово

Мениджърът на " Арсенал " Арсен Венгер загатна, че е бил заставен да напусне поста си. През предходната седмица 68-годишният французин разгласи, че се разделя с " артилеристите " след съвсем 22 години отпред на тима.

" Времето на оповестяване на раздялата ми с клуба не е мое решение. Това мога да кажа, а за всичко останало към този момент си споделих мнението ", съобщи Венгер.

По думите му обстановката по никакъв метод не се отразява на работата му и той продължава да готви тима си за полуфинала против " Атлетико " (Мадрид) в Лига Европа. Мачът в четвъртък ще бъде последният домашен за Венгер в европейските шампионати.

" Продължавам да работя, както съм го правил постоянно. Подходът ми не се е трансформирал и съм напълно съсредоточен ", добави мениджърът на " артилеристите ". Той възнамерява да си вземе къса отмора, само че избира да остане във футбола и да продължи да работи някъде другаде. Засега французинът не мисли за пенсия.

" Може да ме съжалявате, само че едвам когато спра да работя. Засега се усещам добре и мисля да продължа да го върша. Животът е забавен по тази причина, тъй като постоянно те слага в разнообразни обстановки ", приключи Венгер.

Той получи положителни вести в навечерието на мача с " дюшекчиите ". Месут Йозил е възобновен от травма и ще може да играе против " Атлетико ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР