Мениджърът на английския Лийдс Даниел Фарке трябваше да отговаря на

...
Мениджърът на английския Лийдс Даниел Фарке трябваше да отговаря на
Коментари Харесай

Мениджърът на Лийдс: Илия Груев е топ играч, впечатлен съм от него

Мениджърът на британския Лийдс Даниел Фарке трябваше да дава отговор на въпрос по отношение на новото попълнение Илия Груев на конференцията преди съботното посещение на " Саутхемптън ". Двубоят на стадион " Сейнт Мери " от 14,30 ч е от 9-ия кръг на Чемпиъншип (II равнище на футбола на Острова).

" За всеки състезател е нещо напълно друго, когато пристигна в " майката " на британския футбол. Физическото натоварване тук не може да се съпостави с нито едно друго място. Илия е топ състезател. Впечатлен съм от него ", съобщи Фарке, представен от " 24 часа ".
 Илия Груев дебютира за Лийдс
Илия Груев дебютира за Лийдс

Халфът влезе в 89-ата минута при успеха на йоркшърци с 3:0 над Милуол

Германският треньор притегли Груев в края на предишния месец от " Вердер ". Като ментор на " Борусия " (Мьонхенгладбах) през сезон 2022/2023 Фарке имаше опция да следи изявите на българския национал в Бундеслигата. Преценката му докара до това, че " Лийдс " заплати 6,5 млн. евро на " Вердер " за 23-годишния халф.

До момента Фарке пусна 2 пъти Груев на терена в края на мачове, извоювани от " Лийдс " с по 3:0. Разбираемо, българинът се нуждае от време за акомодация както към тима, по този начин и към новата лига.

Комплиментът от страна на Фарке би трябвало да значи, че мениджърът на " Лийдс " е удовлетворен от това, което халфът демонстрира в тренировките.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР