Мениджърът Микел Артета не иска да се разделя с Шкодран

...
Мениджърът Микел Артета не иска да се разделя с Шкодран
Коментари Харесай

Артета не иска да се разделя с Мустафи през януари

Мениджърът Микел Артета не желае да се разделя с Шкодран Мустафи през януарския трансферен прозорец, макар че немският бранител попада рядко в титулярния състав. Той се намира и в последните шест месеца от контракта си. След като преотстъпи Уилиям Салиба в Ница и удостовери, че Сократис Папастатопулос е пред овакантяване, Артета остана с лимитирани варианти в сърцето на защитата.

" За момента неговото бъдеще е тук. Папа (Папастатопулос) най-вероятно ще ни напусне още през януари, а Уилиям към този момент го направи и не ни останаха доста варианти. Габриел отсъства от състава известно време и Давид Луис също е контузен, тъй че за него ще бъде друго през идващите седмици ".

Мустафи пропусна началото на сезона поради разтежение и макар че игра няколко пъти в разнообразни шампионати, той има единствено три мача във Висшата лига. Роб Холдинг и Пабло Мари са титуляри в центъра на отбраната за момента, само че Артета счита, че Мустафи може да им бъде конкуренция.

" Той бе покрай титулярния състав в няколко мача, само че за момента сме намерили двойка централни бранители, които ни носят сухи мрежи. Това от време на време е доста мъчно да се промени, само че не и невероятно ", съобщи Артета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР