Мениджърът буквално е насадил манталитет на победители на играчите на

...
Мениджърът буквално е насадил манталитет на победители на играчите на
Коментари Харесай

Стърлинг обясни какво Гуардиола постоянно набива в главите на играчите

Мениджърът безусловно е насадил нрав на спечелили на играчите на и не им разрешава да почиват на остарели лаври, описа крилото. Гуардиола изведе Сити до две трофеи във Висшата лига след идването си през 2016-а година, а в този момент е на път към трета при задатък от 10 точки след 25 срещи.

" Точно този нрав на победител, отговори Стърлинг на въпрос какво е донесъл испанският експерт. " Това е нещото, което научих най-вече от него и също по този начин да не се удовлетворявам с това, което имам. Постоянно ни " набива " в главите: продължавай да се бориш, продължавай да се подобряваш, опитвай се да печелиш от ден на ден и повече ", споделя още британският национал.

Ман Сити завоюва 18 следващи мача във всички шампионати, само че играчът е безапелационен, че всички се пазят от празно блаженство. ''Няма да надскочим себе си, само че знаем, че ни следва дълъг сезон. Просто ще се постараем да си запазим фокуса и ще влезем напълно съсредоточени върху мача от Шампионската лига, а по-късно ще мислим за мача от шампионата. Предвид резултатите, считам, че сами направляваме ориста си ".

''Небесносините " излизат на следващия ден против немския в първи осминафинал от Шампионската лига, който ще се играе в Будапеща поради рестриктивните мерки против ковид. В събота пък одобряват приятната изненада в мач от Премиършип.
Премиър лийг 25 кръг, неделя 21 февруари  Арсенал 0:1краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР