Мениджърът Антонио Конте има пълна подкрепа от играчите, заяви вратарят

...
Мениджърът Антонио Конте има пълна подкрепа от играчите, заяви вратарят
Коментари Харесай

Куртоа: Готови сме да водим битка за нашия треньор

Мениджърът Антонио Конте има цялостна поддръжка от играчите, съобщи вратарят на Челси - Тибо Куртоа. Белгийският национал добави, че не желае да се повтаря обстановката от преди две години, когато Жозе Моуриньо беше освободен след купа и едва начало на новия сезон. Сега италианският експерт е подложен пред това предизвикателство, откакто Челси не съумя да завоюва последните си три мача, преди да победи Уотфорд.

" Готови сме да водим борба за нашия треньор. Помня какво се случи преди две години и не беше изключително прелестно, тъй като в действителност не знаехме какво се случва, а просто се носеха някакви клюки в съблекалнята. Искаме да покажем, че сме твърдо зад Конте и мисля, че успеха над Уотфорд е положително начало. Иначе знаете какво щеше да се случи, в случай че не бяхме спечелили този мач ", сподели вратарят на лондончаните.
Congratulations to @thibautcourtois who today made his 100th appearance in the Premier League! pic.twitter.com/uGmJTZfvs5
— Chelsea FC (@ChelseaFC) October 21, 2017

" Всеки управител следва свои лични правила. С Антонио упражняваме най-много тактически и сме удовлетворени от това. Миналата година бяхме първенци, а методите му бяха същите. Не виждам причина някой да се оплаква. Така наподобява като че ли не обичаме тренировките ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР