“Мениджър на годината е най-авторитетното бизнес състезание в страната, в

...
“Мениджър на годината е най-авторитетното бизнес състезание в страната, в
Коментари Харесай

Топ мениджърите на България 2021: Владислав Русев, главен изпълнителен директор на Пенсионноосигурително дружество „Алианц България“ АД

“Мениджър на годината ” е най-авторитетното бизнес съревнование в страната, в което триумфите на водачите се правят оценка по специфична за състезанието методология. През 2020 година състезанието надскочи обективните трудности и разпростра още повече капацитета си. Създадохме документален филм отдаден на финалистите в състезанието. Направихме прилика сред бизнеса и спорта и потърсихме тези качества, които вършат от мениджъра и спортиста мощни хора, почтени за отличие.

През 2021 година надградихме идейно плана и заснехме филм, който показва финалистите през призмата на креативния дух и творчеството. Заедно с участниците нарисувахме портрет на изкуството в бизнеса. Телевизионната премиера на кино лентата ще се състои на 28 ноември от 16.00 часа по bT V .

„ Мениджър “ започва поредност, в която финалистите дават отговор на значими за бизнес бранша, в който оперират въпроси. В идващите дни ще ви представим диалозите, които организирахме с всеки един от тях, а на 28 ноември от 16.00 часа по bTV ще имате опцията да се потопи изкуството на триумфа. На финала България ще види и кой е новият Мениджър на годината.

Представяме ви Владислав Русев, основен изпълнителен шеф на Пенсионноосигурително сдружение „ Алианц България “ АД

Амбицията ни е да предложим напълно онлайн обслужване 24/7

- Коя е най-важна наклонност във вашия бранш сега?

- Допълнителното пенсионно обезпечаване има значима обществена функционалност за обществото. Пенсионните фондове дават услуги на 4,8 млн. клиенти, включително над 1 млн. клиенти на „ Алианц България “. Предоставянето на бързи, комфортни и качествени услуги на толкоз огромен брой самостоятелни клиенти е голямо предизвикателство. Именно в тази посока са ориентирани напъните на бранша и в частност на „ Алианц България “ – цифровизация на бизнес процесите, на връзката и обслужването на клиентите.

Клиентският портал MyPension, който създаваме и до два месеца ще предложим на нашите клиенти, досега няма аналог на нашия пазар. Амбицията ни е да променим напълно потребителско обслужване – да предложим обслужване 24/7, напълно онлайн – от идентификацията и сключването на контракт с клиента, внасянето на осигурителни вноски до заявяването на пенсия и приемане на средства от пенсионните фондове.

- Каква е прогнозата ви за развиване на бранша? От какво ще зависи да се поддържа и форсира растежът?

- През последните години както ПОД „ Алианц България “, по този начин и целият бранш бяха в интервал на подготовка за дълго чаканото начало на погашение на пенсиите от универсалните пенсионни фондове. Бих споделил, че това е нова епоха в активността на пенсионноосигурителните сдружения – моментът, в който те ще стартират да извършват в цялостен размер своите функционалности, наред с акумулирането на средства и ръководството на активи да обезпечават спомагателен заместващ приход на своите клиенти. Първите отпуснати пенсионни заплащания от универсални пенсионни фондове към този момент са факт от септември 2021 година Този стадий ще зададе нови условия към бизнеса, като без подозрение потребителското прекарване ще бъде главният аршин, който ще дефинира новите трендове и развиването на бранша като цяло.

- Кое беше новото умеене, което развихте по време на пандемията?

- Пандемията ни провокира във всяко отношение и разви едно от най-ценните качества за екипа и компанията като цяло – човешката емпатия. Направихме доста неща, които ще останат като образец за обществено виновната политика на „ Алианц “ – дарихме преносими компютри за децата в потребност, които без тях не можеха да продължат образованието си в онлайн среда, акция по кръводаряване, която се трансформира в регулярна, присъединяване в доброволчески планове. Да подкрепяме здравето, живота и сигурността на нашите клиенти и на най-уязвимите групи в нашето общество е задачата ни, само че с цел да вървим по този път, са ни нужни цялостно схващане, съпричастност, емпатия и откровеното предпочитание да помогнем на тези, за които работим. Не знам дали това ще ни помогне да се разпознаваем, само че съм убеден, че ще ни помогне да пазиме още по-силно гласуваното доверие.

***

Генерален спонсор  на 14-то издание на състезанието " Мениджър на годината " е. 

Състезанието за висши мениджърски достижения се организира и  с поддръжката на :  ,   ,  , ,  , 

Медийни сътрудници  са:,  , , , , , , , 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР