Меморандум за разбирателство за установяване на приятелски отношения на сътрудничество

...
Меморандум за разбирателство за установяване на приятелски отношения на сътрудничество
Коментари Харесай

Казанлък сключи меморандум за приятелство с виетнамския град Лай Чау

Меморандум за съгласие за определяне на другарски връзки на съдействие сред виетнамския град Лай Чау и Казанлък подписа кметът на общината Галина Стоянова в Ханой, съобщи специфичният делегат на БГНЕС във виетнамската столица Димитър Русков.

На формалната гала участваха ръководителят на Народното събрание Росен Желязков и ръководителят на Националното заседание на страната Въонг Дин Хуе.

Кметът на Казанлък Галина Стоянова е в Ханой дружно с българската парламентарна делегация, водена от Желязков.

В документа представителите на виетнамския град Лай Чау и община Казанлък се ангажират да подхващат ограничения за общо развиване и разширение на съдействието в съответни области. Предвижда се двете страни по меморандума постоянно да обменят информация в региона на социално-икономическото развиване, капацитетът, мощните страни, желаните политики и да предизвикват вложенията в производството и бизнеса в другите сфери.

Предвижда се град Лай Чау и община Казанлък да създават годишни проекти за съдействие, които да се утвърждават за всяка година след разискване на постигнатото през миналата и одобрение на проект на дейностите за идната година.

Като предпочитани области за взаимоотношение в меморандума са посочени – поощряване на вложенията, продан на информация, поддръжка за образование, трансфер на технологии, струдничество в региона на туризма, културата, професионалното образование и науката. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР