Мемоарите на американската писателка Ерика Гарза станаха ужасно популярни в

...
Мемоарите на американската писателка Ерика Гарза станаха ужасно популярни в
Коментари Харесай

Красива писателка разказва за пристрастеността си към порното

Мемоарите на американската писателка Ерика Гарза станаха извънредно известни в интернет в последно време. В тях тя приказва за битката си със зависимостта от нецензурен филми.



По думите на 35-годишната Гарза, нейните първи срещи с филмите за възрастни се случват на 12-годишна възраст. В учебно заведение нейните съученици постоянно я подиграват и момичето намира разтуха в гледането на нецензурен филми. "Тогава почувствах нещо приблизително сред позор и възбуденост ", цитира думите на писателката "Индипендънт ".

Гарза отбелязва, че с течение на времето пристрастеността ѝ към филмите се е засилила: прекарвала цялото си свободно време в гледането на порнография. Едва на 30-годишна възраст дамата осъзнала, че пристрастяването ѝ е огромен проблем: то не ѝ разрешава да построи здравословна връзка с противоположния пол.

Сега тя е избавена от неприятния табиет благодарение на брачна половинка си, йогата и специфична терапия като единствено понякога прибягва до гледане на филми за възрастни. Интернет потребителите се възхитиха от искреността на писателката.



Те започнаха всеобщо да се изясняват в обич на Гарза и да хвалят дамата за нейния дух.

"Аз се вкамених. Това е възхитително. Обичам те " - написа един от тях. "Влюбих се в корицата на книгата. А в този момент и в създателя ", признава различен. Независимо от това, някои от откровенията на Гарза не бяха харесани пък от друга част от потребителите в мрежата. Според мненията, на тях им се е сторило, че записките на дамата са като мемоари на един нездравословен човек, а самата писателка страда от психическо разстройство.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР