Мелания Тръмп публикува в Туитър прощално видео съобщение, докато се

...
Мелания Тръмп публикува в Туитър прощално видео съобщение, докато се
Коментари Харесай

Мелания Тръмп: Да бъда първа дама на САЩ беше най-голямата чест

Мелания Тръмп разгласява в Туитър прощално видео известие, до момента в който се готви да напусне Белия дом. В него тя споделя, че за нея да бъде първата дама на Съединени американски щати е била " най-голямата чест " в живота ѝ.

" Последните четири години бяха незабравими. Сега, когато с Доналд приключваме времето си в Белия дом, си мисля за всички хора, които съм приела в сърцето си ", съобщи тя в прощалното си обръщение.

На видеозаписа 50-годишната Мелания Тръмп прикани към нерешителност и " здрав разсъдък за отбрана на уязвимите ", на фона на пандемията от новия ковид.

Тя прикани да бъде подкрепена нейната самодейност за подрастващите " Бъди най-хубавия ", " с цел да подсигуряваме, че като американци ние вършим всичко допустимо, с цел да се погрижим за идващото потомство ".

Първата дама на Съединени американски щати наподобява загатна и за размириците на Капитолия в резултат на нахлуването на последователи на нейния брачен партньор - президента Доналд Тръмп. " Бъдете пламенни във всичко, което вършиме, само че постоянно помнете, че насилието в никакъв случай не е отговорът и в никакъв случай няма да бъде целесъобразно ", сподели тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР