Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор във вторник се подигра

...
Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор във вторник се подигра
Коментари Харесай

Президентът на Мексико се подиграва на планирания военен базов лагер на Абът по границата с Тексас: „Поставете колкото искате“

Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор във вторник се подигра с плануваната база на губернатора на Тексас Грег Абът за настаняване на войски от Националната армия по границата.

" Все едно губернаторът на Тексас да сложи боен лагер на границата. Сложете колкото желаете! Уж по този начин ще стопира мигрантите. Чисто политиканстване! Не е съществено ", сподели Лопес Обрадор по време на утринната си конференция, съгласно Proceso.

Коментарът му пристигна в отговор на известието на Abbott в петък, че Тексас ще построи оперативна база за до 1800 членове на Националната армия в Eagle Pass, разширявайки наличието на бойци в граничния град, където щатът се сблъска с администрацията на Байдън против използването на имиграционните ограничения.

Имотът от 80 акра по продължение на Рио Гранде ще бъде открит на малко разстояние от Шелби Парк, крайбрежната зона, където членовете на Националната армия на Тексас сложиха километри бодлива тел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР