Мексиканската суперзвезда Саул "Канело" Алварес (49-1-2, 33 КО) ще се

...
Мексиканската суперзвезда Саул "Канело" Алварес (49-1-2, 33 КО) ще се
Коментари Харесай

Канело: Без съдии този път, ще нокаутирам Головкин

Мексиканската суперзвезда Саул "Канело " Алварес (49-1-2, 33 КО) ще се стреми единствено към победа с нокаут, когато се изправи в среща реванш против първенеца на IBF, WBA, WBC и IBO в междинна категория Генади Головкин (37-0-1, 33КО).

Реваншът сред двамата топ спортисти беше публично разгласен предходната седмица и ще се организира на 5-и май на място, което към момента следва да бъде конкретизирано. В първия дуел, състоял се на 16-и септември в Лас Вегас, двамата боксьори предложиха динамична борба в продължение на 12 рунда, само че не съумяха да излъчат победител, откакто срещата приключи със съдийско тъждество.

Този път Канело съобщи, че тренира единствено и само за победа с нокаут. Той не желае да разреши срещата бъда бъде оставена в ръцете на съдиите. Мексиканеца се притеснява да не би поради изказванията, че Головкин бил ограбен в първия дуел, в този момент формалните лица ще гледан с друго око върху първенеца.

"Този път съдиите няма да вземат решение срещата с резултатите си. Ще печеля борбата с нокаут... Ще бъда подготвен да печеля по този метод ", съобщи Канело.

Мексиканецът възнамерява да тренира като за последно. След дванадесетте рунда с Головкин, които бяха и първата му среща в междинна категория, той се усеща доста убеден от изхода в реванша.

"Ще бъда в най-хубавата си форма. Ще направя страхотна борба и съм убеден, че ще печеля. Знам, че това ще бъде по-интересна среща от първата и
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР