Мексиканецът спечели с единодушно съдийско решение срещу една от легендите

...
Мексиканецът спечели с единодушно съдийско решение срещу една от легендите
Коментари Харесай

Канело защити титлата си с победа №60 кариерата

Мексиканецът завоюва с единомислещо съдийско решение против една от легендите на бокса – Джърмел Чарло


Канело Алварес реализира следващата си невероятна победа против една от легендите на бокса – Джърмел Чарло. Мексиканецът опази купата си в суперсредна категория, откакто завоюва с единомислещо съдийско решение (119-108, 118-109, 118-109) в " T-Mobile Arena " в Лас Вегас.

Канело нанесе едвам втория нокдаун в кариерата на Чарло, когато в седмия рунд го накара да падне на колене. Американецът обаче откри сили, с цел да продължи и съумя да довърши борбата в цялостните ѝ 12 рунда.

Треньорът му Дерик Джеймс бе уловен от микрофоните да му споделя, че губи срещата и би трябвало да търси нокаута непременно, в случай че желае да преобърне развоя на събитията. Алварез обаче не сподели нито за момент, че счита да отстъпи и напълно разумно се добра до успеха.

По този метод Канело записа победа №60 на професионалния кръг, а след срещата съобщи, че обича този спорт и всички рецензии, че е почнал да губи почва под краката си, са цялостни нелепости.

" Този ​​Канело – никой не може да победи този Канело ", сподели Алварес. " Много обичам бокса. Боксът е моят живот ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР