Междузвездни войни: последните джедаи - осмият епизод от космическата сага,

...
Междузвездни войни: последните джедаи - осмият епизод от космическата сага,
Коментари Харесай

"Междузвездни войни: Последните джедаи" тръгва по кината

Междузвездни войни: последните джедаи " - осмият епизод от галактическата сага, потегля по всички кина през днешния ден с упования за боксофис върхове в България и по света. Прогнозата е за боксофис от 215 млн. $ единствено в Съединени американски щати през първия уикенд.

Очакванията към кино лентата, написан и режисиран от Райън Джонсън, бяха огромни и съгласно болшинството от кинокритиците те са изпълнени. Това е и последната роля на починалата Кари Фишър, обичаната на милиони фенове на поредицата героиня от истинските серии принцеса Лея.

Филмът имаше своите публични министър председатели в Лондон и Лос Анджелис, както и няколко предпремиерни прожекции в България. По-нетърпеливите фенове могат да го гледат още от ранните часове на 15 декември.

Читателите на " Дневник " имат късмет да завоюват истински награди от " Междузвездни войни: последните джедаи " с киноиграта, отдадена на кино лентата - вижте по какъв начин да играете тук. Днес в България ще бъде първата прожекция за определени посетители.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Кино (947)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР