Междувременно сестра й също бе диагностицирана с метастазирал рак от

...
Междувременно сестра й също бе диагностицирана с метастазирал рак от
Коментари Харесай

Мъката Е Огромна, Една Беда Никога Не Идва Сама. Смъртта Скова Семейството На Нана Гладуиш

Междувременно сестра й също бе диагностицирана с метастазирал рак от яйчников генезис в ретроперитонеума и в главата, където я оперираха.

Бащата на Нана, Стефан Стефанов, капитан далечно корабоплаване, умира от рак на белите дробове на 25 септември 2007 година Смъртоносното заболяване лишава на Гладуиш и баба й, която се придвижва на оня свят след неравностойна борба с рак на яючниците. Нейн братовчед не съумява да се пребори с неходжикинов лимфом, а една от околните й приятелки, Марияна Низамова-Маня, я напуща по същата причина.

Оказва се, че израстък е имала и майката на Нана Гладуиш.

" През 2012 година я оперираха от незлокачествен израстък в мозък. След това се разболя от Алцхаймер. Майка ми е с доста тежък Алцхаймер, със сестра ми сме си единствено двете. Нямаме различен от фамилията. Мама към този момент не ни познава. Ситуацията е доста тежка ", призна в изявление пред " Лов Стайл " Нана Гладуиш.

И в случай че си мислите, че повече несгоди и несгоди няма накъде да сполетят водещата, грешите. " Дори кученцето ни умря от тежък лимфом. Аз съм образован човек и не ми се желае да имам вяра в прокоби, само че искам да отида на една фамилна констелация за кармата. Въпреки, че съм скептично настроена, в действителност в нашето семейство се случват някакви неща и взех да се възнамерявам дали ръководя живота си добре. Задавам си екзистенциални въпроси, диря причинно-следствени връзки, може би в действителност в рода ни има някакво струпване ", счита Нана, написа Пик.

Сестра й към този момент е в ремисия, само че тя ще разбере дали е в същото състояние на 1 юли, когато е на обзор в Израел.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР