Международният логистичен доставчик cargo-partner разшири портфолиото си от решения за

...
Международният логистичен доставчик cargo-partner разшири портфолиото си от решения за
Коментари Харесай

cargo-partner стартира специален морски сервиз за превоз на групажни пратки с клас на опасност

Международният логистичен снабдител cargo-partner разшири портфолиото си от решения за морски групажни колета с нова лична подпора за артикули с клас на заплаха от Китай до Европа. Услугата е подобаваща за разнообразни артикули и промишлености, в това число автомобилни съставни елементи и акумулатори, електронни устройства с вградени акумулатори.

Все повече корабни линии отвърнаха на заниженото търсене на морски превоз с по този начин наречените празни отплавания (blank sailings). Специалистите от cargo-partner проучиха актуалната обстановка и потърсиха решения за характерните условия на клиентите и особеностите на пазара на морски транспорти. Като отговор на тези провокации логистичният снабдител създаде нова услуга с ежеседмични отплавания на консолидации на артикули с клас на заплаха 8 и 9 от Международната морска организация (IMO). В тази подредба се включват артикули като разнообразни типове акумулатори, цели електрически транспортни средства, ръчни електрически принадлежности, електрически колела и скутери, както и доста други електронни устройства с вграден източник на зареждане.

Към момента cargo-partner предлага седмични отплавания от Шанхай до Копер и почти директно време за пратките - 29 дни от пристанище до пристанище. При нужда от страна на клиента е допустима доставка от врата до врата, която включва взимане и консолидация от всяка точка на Китай, деконтейнеризация в логистичните центрове на cargo-partner в Будапеща и Любляна и доставка до всяка дестинация в Европа, включително и България. След идването на пратката в логистичния център на cargo-partner в София доставките в страната се реализират сред 24 и 72 часа според от крайната точка.
 Снимка 642964
Източник:

" В момента доста от нашите клиенти търсят надеждно решение за импорт от Азия на своите колета, които имат характерни зарядни съставни елементи и акумулатори ", изяснява Феликс Милетич, корпоративен шеф на Sea Cargo LCL. " С новата специализирана LCL услуга за рискови товари, акумулатори, батерии и други зарядни устройства можем да предложим на клиенти си рентабилна опция на останалите модалности превоз. "

Допълнителни решения за въздушен и сухопътен превоз за рискови товари

В допълнение към тази надеждна LCL услуга за морски превоз на товари cargo-partner предлага също решения с въздушен и сухопътен превоз за артикули с клас на заплаха. Експертите в компанията имат дълготраен опит в превозването на рискови товари от Азия до Европа и назад, както и по други известни интернационалните транспортни направления. Решенията им включват доставка от врата до врата, митническо освобождение и сложни логистични услуги с помощта на добре развитата складова мрежа на компанията с логистични центрове в Любляна, София, Белград, Дунайска Стреда и други основни местоположения.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР