Международният изследователски проект X-Mine за развитие на нови сензорни технологии

...
Международният изследователски проект X-Mine за развитие на нови сензорни технологии
Коментари Харесай

Отличиха „Асарел-Медет“ с браншова награда за иновации

Международният проучвателен план X-Mine за развиване на нови сензорни технологии за геоложко изследване и цифрово моделиране на находищата донесе на „ Асарел-Медет “ браншовата премия за нововъведения на Българската минно-геоложка камара.

По случай Деня на миньора „ Асарел-Медет “ получи за седми път премията „ Грижа за природата “ поради автоматизираното ръководство на пречиствателните станции, а тази година стана притежател на оценката „ Безопасност на труда “. Данните демонстрират, че единствено за осъществяването на противоепидемичните ограничения сдружението е вложило 620 хиляди лева, тъй че да се обезпечи сигурността на работещите. Откроено беше също и присъединяване ни в дарителския фонд за битка с пандемията дружно с това на другите огромни компании от рудодобива в страната.

Заедно с професионалния празник през тази година Минната камара празнува 30-годишен празник. В тази връзка ръководителят на Надзорния съвет на " Асарел-Медет " АД Димитър Цоцорков връчи обичайна стипендия „ Лъчезар Цоцорков “ на изявения студент от Минно-геоложкия университет „ Св. Иван Рилски “ Карина Гелова, която учи специалността „ Управление на запаси и индустриални системи “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР