Международни компании с дългогодишен опит търсят специалисти в областта на

...
Международни компании с дългогодишен опит търсят специалисти в областта на
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

Международни компании с дълготраен опит търсят експерти в региона на строителството и производството на детайли за дома. Също по този начин компании, работещи в областта на обществените услуги възнамеряват да разширят състава си. Търсещите работа в областта на модата също могат имат опция да стартират кариерата си във водещ фешън бранд.

СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД



Световен водач на строителния пазар, Сен-Гобен проектира, създава и популяризира висококачествени материали, предоставяйки новаторски решения за провокациите на икономическия напредък, енергийната успеваемост и опазването на околната среда. Компанията е част от френска мултинационална корпорация учредена през 1665 година в Париж. Присъства в 67 страни, а броят на чиновниците й надвишава 170 000 души. Предлага редица решения за здания, с цел да са те по-удобни и енергийно ефикасни.

Вижте свободните позиции на СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Булдах Покривни Системи ЕООД



Булдах е сдружение, което доставя цялостни систематични решения за комини и покриви – обезпечено функционални. Наши клиенти са експертите – търсещи и предлагащи верни – тествани и обезпечени решения при проектирането и построяването на покриви и комини. Системните решения на Klober, Schiedel, Roto и Jacobi-Walther са обезпечени с до 30 години интернационална гаранция. Предлагаме единствено функционално обезпечени решения – Made in Germany – не просто решения!

Вижте свободните позиции на Булдах Покривни Системи ЕООД

Моленбург ООД



Осигоряваме работа повече от девет години в областта на обществените услуги. Вече сполучливо се е наложила на българския и европейски пазари с качеството на услугите които предлага. Компанията е записана в Националния указател на доставчиците на обществени услуги към Агенцията за обществено подкрепяне. Разполага с квалифицирани чиновници с и без здравно обучение. Имайки поради категорията хора, към които е ориентирано вниманието на компанията, спецификата на активността ни е напълно съобразена тъкмо с тази група клиенти. Осигурявайки спокойствието и естествения живот на хората в неравностойно състояние. Приобщаваме ги към естествената обществена среда на семейство, близки и другари.Предлаганите от нас обществени услуги са напълно ориентирани към основаване и поддържане качеството на живот на нашите сегашни и бъдещи клиенти. Като използваме професионално обслужване от умел, дипломиран и добре квалифициран за задачата личен състав, напълно задоволявайки всички техни потребности.

Вижте свободните позиции на Моленбург ООД

ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД



Еконт Експрес ООД е водеща компания в куриерския бизнес, част от транспортно-логистична група Еконт с 20 години наличие на пазара. Еконт Експрес ръководи клонова мрежа от над 590 точки за обслужване на клиенти в България със мощен екип от близо 3000 експерти. Развиваме се непрестанно, като търсим нови познания и упражняваме, с цел да сме все по-полезни.

Вижте свободните позиции на ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД

КЕНСОЛ ООД



Компанията е основана през 1991 година и бързо се разраства и сполучливо постанова комерсиалната си марка KENSOL. Това е марка, която проектира, създава и продава дамски дрехи и аксесоари. Към днешна дата във компанията работят над 220 чиновници, от които 190 са в индустриалната постройка със седалище Русе, България. Екипът е основан от млади и eнтусиазирани хора. Производствената постройка е с обща повърхност от 3500 м2 и се състои от отделите на дизайн и изследване, произвеждане и надзор, логистика, администрация, счетоводство, IТ системи и други KENSOL разполага с 36 магазина на територията на България, Румъния, Украйна и Македония, като огромна част от тях са оперирани от франчайзополучатели.

Вижте свободните позиции на КЕНСОЛ ООД

The Stars Group



Компанията е притежател на водещите марки в сектора: PokerStars, PokerStars Casino, BetStars, Full Tilt, StarsDraft, PokerStars Championship, PokerStars Festival и PokerStars Live poker. Общо компанията съставлява един от най-големите онлайн игрални компании в света. Задачата й е да сътвори безвредна и лицензирана среда участниците в играта. Компанията е със седалище в Торонто, а оперативния отдел е ситуиран на остров Ман.

Вижте свободните позиции на The Stars Group
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР