Международната кампания за забрана на ядрените оръжия предлага да поеме

...
Международната кампания за забрана на ядрените оръжия предлага да поеме
Коментари Харесай

Сензационна новина, свързана с историческата среща между Тръмп и Ким Чен-ун

Международната акция за възбрана на нуклеарните оръжия предлага да поеме разноските за организирането на историческата среща сред Съединени американски щати и Северна Корея, в това число и за разрешаване на деликатния въпрос с хотелската сметка на водача на КНДР Ким Чен-ун. Това осведомят международните организации, написа Блиц.

Един от многото проблематични въпроси с логистиката и протокола по отношение на идната на 12 юни среща сред двамата водачи е кой ще заплати за престоя в петзвездния Fullerton Hotel.

Съединени американски щати се приготвят да поемат разноските, само че се притесняват да не обидят бедната, само че горделива Северна Корея, написа вестник " Вашингтон пост ".

Международната акция за възбрана на нуклеарните оръжия заяви, че е подготвена да помогне за разрешаването на безизходицата и да заплати разноските на делегацията на КНДР, употребявайки част от премията си от 1,1 милиона $. През предходната година организацията завоюва Нобеловата премия за мир.

„ Готови сме да поемем разноските за срещата, в това число разноските за настаняване и за местата за договаряния “, разгласи Акира Кавазаки, представител на организацията в Япония.

„ Ако срещата е застрашена поради финансови проблеми, подготвени сме да поемем разноските, защото е значима, историческа среща “, добави той.

Кавазаки не разкри организацията какъв брой пари може да отпусне, само че разясни, че ще бъде част от нобеловата награда „ за поддръжка на мира на Корейския полуостров и свят без нуклеарни оръжия “.

„ Сумата ще бъде контрактувана, в случай че КНДР одобри предлагането “, добави представителят.

Президентският апартамент в хотела е най-скъпият в Сингапур. Апартаментът е 201 квадрата и дневно коства повече от 6000 $.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР