Международната асоциация на екзорситите предупреждава за детска книжка, учеща подрастващите

...
Международната асоциация на екзорситите предупреждава за детска книжка, учеща подрастващите
Коментари Харесай

Екзорсисти предупредиха за книжка, учеща децата да призовават демони

Международната асоциация на екзорситите предизвестява за детска брошура, учеща подрастващите да приканват демони, които да оказват помощ със дилемите у дома и домашните.
Снимка: Amazon
„ Детска брошура за демони”, написана от Аарън Лейтън, е фокусирана върху малчугани сред 5 и 10 години. В нея се съдържат знаци, които да „ събуждат” цветни герои, изявени помагачи против хулигани и добре познатото „ не желая да вечерям”.

В книжката „ демоните” трансформират вероятно скучната паница със салата и месо в табла с бисквити, написа „ Дейли мейл”.
Масов екзорсизъм: Свещеник прочисти цялостен колумбийски град от зли демони Буенавентура е едно от местата с най-висока престъпност в страната, духовникът употребява пожарен автомобил, с цел да ръси със светена вода
Въпреки това президентът на асоциацията отец Франческо Бамонте осъди литературното произведение. По думите му книгата подготвя към сатанизъм като „ естествена опция на другите религии”.

Католическият духовник съобщи, че не е хубаво да се заиграваме с демони.
Снимка: Amazon
„ Този, който приканва деца да приканват демони, е същият този, който поставя граната в ръцете им. Рано или късно ще последва взрив”, безапелационен беше той.

Някои онлайн консуматори брандираха книгата като „ чисто зло” и „ сатанически боклук”. Други пък считат, че тя е изобретателна, занимателна и сладка.

Произведението на Лейтън беше оповестено по-рано през годината.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР