Между тези три момчета и Венци Дебелия, Емил Спящия до

...
Между тези три момчета и Венци Дебелия, Емил Спящия до
Коментари Харесай

С Бербатов - сега или никога! Стига със старите муцуни- Венци, Фурнаджиев, Касабов

Между тези три момчета и Венци Дебелия, Емил Спящия до обяд, гумаджията Фурнаджиев, Мишо Касабов и Лечков аз бих избрал смяната! Сега е моментът клубовете най-сетне да създадат нещо свястно в своето битие. Ако в действителност и този път тези тримата не бъдат определени, футболът ни в никакъв случай няма аспект да мръдне нагоре. Нека опитат... Трябва смяна, стига остарели наяли се муцуни, написа спортният публицист Стефан Ралчев.

Може да са единствено лица, може да нямат опит, само че в случай че стоим и чакаме на опита на Венци - ще продължим с мъчението. Дори единствено да вкарат компютри, да докарат реклами, да оправят ТВ-правата, да трансформират метода на гласоподаване, да проработи Лигата - отново е нещо. Че няма да изкопаят нови Стоичковци - няма. Ама нали би трябвало отнякъде да стартираме, разяснява различен експерт.

Димитър Бербатов се кандидатира за началник на БФС. Той разгласи това на конференция през вчерашния ден. В екипа, препоръчан от огромната ни футболна звезда, влизат неговите някогашни съотборници от националния тим Стилиян Петров и Мартин Петров. Сред останалите членове са Петър Величков, Борис Станков и юрист Георги Владов. По дуите му е събрал мощен и сигурен екип по модел на някогашния си треньор от " Манчестър Юнайтед " - сър Алекс Фъргюсън.

" Официално откривам моята акция за президент на БФС. Мисля, че моментът е пристигнал. Екипната работа е едно от най-важното нещо по пътя към успеха. Смятам, че съм подбрал екип, който да дава отговор уместно. Хората в него мислим по един метод. Стилиян Петров ще бъде част от Изпълкома ", съобщи той.

Според някогашния национал сега футболът има потребност от смяна. Той съобщи, че ще приветства всевъзможни хрумвания, защото хората в екипа му " не били специалисти по всичкознание ".

" Силата, която ни сплотява, е че нещата би трябвало да станат по по-добър метод. Тези хора знаят, че имат моето „ Благодаря”. Те дават отзиви и хрумвания, които се разискват и дебатират. Всяка една добра концепция е добре пристигнала при нас. Не знаем всичко, по тази причина се учим и растем. Затова хората, които търсят смяната и нямат сцената да кажат какво желаят, са добре пристигнали при нас. Готови сме да донесем нужната смяна. В процеса на работа ще се наливат нови хрумвания. Футболът е за всички нас. Аз съм отворен към оферти ", акцентира Бербатов.

Футболистът сподели, че за развиване на родния футбол ще употребява модели на прилежащи страни, както и на представители от УЕФА. Развитието на детско-юношеския футбол ще бъде във фокуса на работата на екипа му, защото там се следили „ огромни пропуски ”.

Бившият №9 и голмайстор на националния тим: Футболът ни има потребност от смяна!


.


Бербатов е повторен първенец на Англия, рекордьор по голове за националния тим на България за всички времена и седемкратен „ Футболист на годината “. Бербатов играе още за " Байер " Леверкузен, Тотнъм, Монако и други огромни тимове. Тръгва към огромния европейски футбол от ЦСКА.

През 2006 година става дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ, а след това избира лична идея – на 7 април 2008 година учредява фондация „ Димитър Бербатов “ с задача да подкрепя надарени български деца да развиват своя капацитет в областта на изкуствата, науката и спорта.През май 2012 година „ за забележителната работа на неговата фондация “ е определен за дипломат на ЮНЕСКО.

Стилиян Петров: Време е българският футбол да предприеме обещаваща смяна!


.


" Успех, Бербо, време е Българският Футбол да предприеме положителна и обещаваща смяна за развиване ", показа Стенли на профила си в Инстаграм.

Стилиян Петров е рекордьор по мачове в националния ни тим по футбол - 105.

Бившият национал и капитан на отбора е роден на 5 юли 1979 година в Монтана. Играе в Монтана, ЦСКА. От 1999 година до 2006 година е футболист на Селтик, където изиграва 234 мача и отбелязва 60 гола.

На 30 август 2006 година минава в британския Астън Вила от град Бирмингам. Бившият капитан на Астън Вила приключи наложително кариерата си през май 2013 година, откакто година по рано е диагностициран с левкемия. Стилиян Петров държи връх за гол маркиран от най-далечно разстояние - над 40 метра. Това става на 12 април 2008 година Стилиян вкарва гол от над 40 метра против Дарби Каунти при успеха на Астън Вила с 6:0. Отборът на Селтик провежда бенефисен мач в чест на Стилиян Петров на 08.09.2013 година на стадион „ Селтик парк “ в Глазгоу пред 60 000 фенове. Стилиян Петров взе участие в мача. Стилиян Петров е определен за Футболист №1 на България за 2003 година

Мартин Петров: Време е за смяна!


.


„ Време за промяна”, написа на британски Марто в Instagram, като думите бяха обагрени с цветовете на българския трикольор върху фотос на екипите на тримата отпреди мача на Бербатов против Луиш Фиго.

Фланговият нападател е роден през 1979 година във Враца, а след един сезон в професионалния футбол с локалния Ботев минава в столичния ЦСКА. За " армейците " играе до 1998-а, когато е продаден на Сервет (Женева). След 77 мача и 27 гола за състезание за швейцарския клуб Петров подписва с немския първокласен Волфсбург, където играе 116 пъти и бележи 28 попадения, преди да реализира нов високопрофилен трансфер, този път в Атлетико (Мадрид). През 2007-а става част от амбициозния план на Манчестър Сити (59 мача, 9 гола), а три години по-късно минава в различен британски отбор - Болтън (73 мача, 10 гола). Завръща се в Испания за един полусезон в Еспаньол, преди да завърши кариерата си в ЦСКА през сезон 2013/14 (17 мача, 3 гола).

Шампион на България и притежател на Купата на страната с ЦСКА (1997), първенец и притежател на Купата на Швейцария със Сервет, победител в шампионата Интертото с Атлетико (Мадрид). През 2006-а е определен за Футболист номер едно на България.

За националния тим дебютира през 1999-а при домакинското тъждество с Англия, а в идващите 12 години записва внушителните 90 мача и 19 гола с екипа на " лъвовете ". Участник на европейското състезание в Португалия през 2004-а.

Без подозрение това ca тoчнитe хoрa, кoитo ще дaдaт възмoжнocт нa футбoлa ни дa ce рaзвиe и дa тръгнe в пocoкa,кoятo дa рaдвa хoрaтa в Бългaрия. Уcпeх и къcмeт, момчета!

Калин Джумайски
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР