Между Софийска градска прокуратура (СГП), чрез административния ръководител – градски

...
Между Софийска градска прокуратура (СГП), чрез административния ръководител – градски
Коментари Харесай

Софийска градска прокуратура и НАП сключиха споразумение за сътрудничество

Между Софийска градска прокуратура (СГП), посредством административния началник – градски прокурор Илиана Кирилова и Национална организация за приходите, представлявана от изпълнителния шеф Румен Спецов, се подписа съглашение за съдействие и взаимоотношение сред СГП и Национална агенция за приходите.

Целта на съглашението е обезпечаване на нужните условия за взаимоотношение сред Национална агенция за приходите и СГП при следствията по каузи за закононарушения срещу данъчната и осигурителната системи на Република България , оповестиха от прокуратурата.

При реализиране на съдействието и взаимоотношението СГП и Национална агенция за приходите зачитат взаимно независимостта на институциите и техните пълномощия, предоставени им с Конституцията и законите на Република България. Всички дейности, подхванати в осъществяване на съглашението, се реализират при съблюдаване на законодателството, регламентиращо изискванията и реда за събиране, запазване, потребление и откриване на данни, информация и сведения, представляващи персонални данни, данъчна и осигурителна информация или друга предпазена от закона информация.

Споразумението е безсрочно и влиза в действие от през днешния ден.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР