Между операторите от секс телефоните и клиентите има едно неписано

...
Между операторите от секс телефоните и клиентите има едно неписано
Коментари Харесай

Кой стои от другата страна на секс телефона?

Между операторите от секс телефоните и клиентите има едно неписано съглашение за взаимна самозаблуда. Нещо като това сред писателя и читателя – съществува сюжет, основни герои и развръзка, само че всичко е въпрос на въображението на консумиращия.

Какъвто и облик обаче, да е родил мозъкът ни, истината е, че от другата страна на линията стои действителен човек, с действително лице.

Книгата на фотографа Филип Толедано (Phillip Toledano) „ Phonesex ” разкрива света на възрастните, оплетени в телефонната слушалка. Свят на сладки илюзии, самозаблуда и цена на подтик. Истината за първичните инстинкти не е по този начин стройна и красива, нито пък носи съблазнително долни дрехи. Когато гласът дава обещание, твърди, плъзга се по тялото, съблича и задоволява, нищо друго няма значение. Една супер печеливша промишленост, издигната примитивно, родена от примитивното. Идеята на Филип идва по времето, когато се грижи за своя болен от Алцхаймер татко. Фотографът основава пред него илюзията, че майка му е още жива, че е добре и е отпътувала на отмора в Париж. Споменът за брачната половинка поддържа положението на татко му известно време. „ По същото време ми попадна едно списание и точно в него видях предложенията за виртуален телефонен секс. Тогава си дадох сметка, че илюзията, в която пребивавам с татко ми е толкоз сходна с тях. Двама души, които са съгласни да вземат участие в една заблуда – това е всичко ”.

Във фотографиите на Толедано, пред нас застават с същинските си лица операторите на секс телефони – някои с деца, други с кучета, домакини, цялостни дами, стройни дами, готини мъже, усмихнати и миловидни хора. Това е просто работа.

Виж с кой приказваш!

„ Никога не съм си представяла, че ще работя на секс телефон. Вярно, че все ми споделяха, че имам ужасно секси глас, само че аз по-скоро го одобрявах за професионален, а не за сексапилен. "

„ Защо работя това ли? Защото в никакъв случай не съм се чувствала по-желана. Това е моята паралелна действителност, в която съм неустоима и привлекателна. Ако желаете ме съдете! "

„ По дяволите, аз съм на 60! Имам и бакалавърска степен по Културна антропология от Колумбийския университет. Но това, което съм избрала да върша не е просташко, това е неповторимото чувство което ти дава оня миг, в който разбираш, че си оказал помощ на някой да се усеща по-малко уединен. За мен това е скъпо! "

„ Един от най-запомнящите си и в същото време най-трудни диалози беше с фетишист на фекалии. "

„ Имаше един човек, който искаше да бъде моето кученце. Звънеше ми непрестанно, а аз все се чудех какво да му кажа. Говорех му за това по какъв начин ще го заведа на ветеринар и по-късно на разходка, само че в никакъв случай не разбрах дали му харесва, тъй като той все мълчеше. Никога не съм имала куче. Всъщност в никакъв случай не съм имала никакъв другар. "

Телефонният секс - това е спектакъл. Fake игра на пристрастеност в действително време, ръководена от кадърен шеф, която има единствено един вероятен край.

Снимки: lostateminor.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР