Между легалния бизнес с канабис и незаконната продажба на (леки)

...
Между легалния бизнес с канабис и незаконната продажба на (леки)
Коментари Харесай

Мария няма спирка, влиза в бизнеса с канабис

Между легалния бизнес с канабис и противозаконната продажба на (леки) опиати ще се окаже първата българска актриса с номинация за „ Оскар “ Мария Бакалова в новия си план. Звездата от „ Борат 2 “ ще взе участие в поредицата „ Кървава трева “ (Blood Weed), която печели вниманието оттатък Океана освен с настоящата там тематика, само че и с формата, в който ще се осъществя, твърди „ Монитор “.

Въпреки че сюжетът в сериала ще е основан на художествена небивалица и ще наблюдава нереални герои, той ще бъде показан под формата на подкаст. Това значи, че главно оръжие в арсенала на Бакалова ще бъде нейният глас.

Самата история ще гравитира към Чейс Стап, почнал личен бранд за канабис. Той обаче ще се окаже пристрастен от незаконния свят, откакто огромна формация му насочи оферта, която той не може да откаже. Главната роля е поверена на младата вяра на Холивуд Хейли Джоуел Осмънт, който по-паметливите фенове познават от „ Форест гъмп “ и „ Шесто възприятие “.

Освен 33-годишният номиниран за „ Оскар “ артист, който е и по-големият брат на звездата на „ Дисни “ Емили Осмънт, в подкаста ще чуем още Хюго Армстронг („ Военни закононарушения “), Джордж Бейзил („ Изгубеняци “) и Джеймс Урбаниак („ Къде си, Бернадет? “, „ Тийн вълк “).

„ Кървава трева “ е единствено един от идните планове на Мария Бакалова, които почитателите й чакат през идната година. Още по време на наградния сезон при започване на 2021-а година тя снима комедията „ Балонът “ на Джъд Апатоу. Българската звезда взе участие още в Bodies Bodies Bodies и The Honeymoon, на който актрисата е и продуцент.

През последната година звездата от „ Жените в действителност плачат “ и „ Като за последно “ се утвърди и като една от стоте най-влиятелни дами в развлекателната промишленост в Съединени американски щати. Мястото в влиятелната ранглиста й бе обещано от едно от най-популярните кино списания в Лос Анджелис – The Hollywood Reporter.
Свързани вести Мария Бакалова оглави ранглиста на Forbs за най-влиятелните българи в шоубизнеса Мария Бакалова сподели сладко коте СНИМКА Мария Бакалова блесна на премиера в Холивуд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР