Между коалиционните партньори от ГЕРБ и "Обединени патриоти" прехвърчаха сериозни

...
Между коалиционните партньори от ГЕРБ и "Обединени патриоти" прехвърчаха сериозни
Коментари Харесай

Акцизът върху бездимните цигари скара ГЕРБ и Патриотите

Между съдружните сътрудници от ГЕРБ и "Обединени патриоти " прехвърчаха съществени искри по проблема за акциза на бездимните цигари. "Патриотите " не са удовлетворени от обстоятелството, че от ГЕРБ не са съгласували предлагането си с тях, а въпреки това са твърдо срещу увеличението на акциза.

"Ще гласуваме твърдо срещу предлагането на ГЕРБ за данък на бездимните цигари. Според Европейска комисия тези цигари са безвредни. Европейска комисия дава късмет на това ново произведение и да се опитаме да подобрим здравословното положение на европейските жители, които пушат. В България би трябвало да се видят доказателства, че бездимните произведения в действителност са толкоз нездравословни, колкото и стандартните ", безапелационен бе в пленарната зала Александър Сиди.

По думите му бездимни произведения са взели един сериозен пазарен дял и незабавно по-късно се удря производителят им с данък. По думите му това ще вдигне цената изделието и то ще стане неконкурентноспособно.

"Патриотът " е на мнение, че това по всяка възможност ще донесе добра облага на този, който създава елементарните цигари.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР