Между 300 и 400 лева излизат най-евтините пакети за стабилен

...
Между 300 и 400 лева излизат най-евтините пакети за стабилен
Коментари Харесай

Сърбия и Албания ще се избият за родни туристи - предлагат пиене на корем на Нова година и 3 дни гуляи за...

Между 300 и 400 лв. излизат най-евтините пакети за постоянен ваучър на Нова година на Балканите. От година на година Албания се придвижва напред в класацията на българите за обичана дестинация за посрещане на празника. 325 лв. коства купонът в Дурас, а промоцията е до 30 ноември, написа " Телеграф ". Цената включва включва превоз с рейс, 3 нощувки, 3 закуски и 2 вечери. Добавена е и празнична новогодишна музика онлайн, доста танци, алкохолни и безалкохолни питиета локално произвеждане без предел.

Сърбия тази година предлага вкусни изкушаващи оферти. В Нови Сад 2 нощувки със закуски, една елементарна и една празнична вечеря с богато меню и безкрайно количество локални питиета излиза 320 лв.. Транспортът също е включен.

Днес назовават Нови Сад най-аристократичния град в цяла Сърбия, " дребната Будапеща ", " града с най-младия дух " - тъй че несъмнено има какво да видите и в паузите сред отрупаните маси може да се поглезите и с разходка до Белград, както и до Сремски карловци. Празнуването в Белград и спа курортите в Сърбия е с към 100 лв. от горната страна и също има чудни оферти. Не са малко и офертите, които оферират единствено нощувки за изхранване, без включен превоз.

Охрид също заслужава внимание, като за 4 дни цената е 350 лв.. Тук влизат превоз, 3 нощувки, закуски, 2 вечери и галавечеря с питиета без предел. На 31-ви е планувана разходка в остарялата част на града с локален екскурзовод, с цел да се запознаете с прелестите на македонския град, а и с цел да огладнеете задоволително за богатата вечеря по-късно. На 1 януари - следобедна разходка до манастира " Свети Наум ", а вечерта - отново музика, песни и танци.

Що се отнася до Гърция - пакетите гонят 400 лв. и доста от тях не включват празнична вечеря или алкохолът е лимитиран до половин бутилка вино.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР