Между 1 000 и 10 000 лв. може да плати

...
Между 1 000 и 10 000 лв. може да плати
Коментари Харесай

Глобяват наемателя на плаж „Делфин“ заради дървена стълба

Между 1 000 и 10 000 лева може да заплати наемателя на плаж „ Делфин “ поради построяването на дървена стълба, която води към линията.

Плажуващи на мястото нудисти, които бранят с подписка плажа, който от години е посещаван от фенове на този тип отмора, са подавали няколко пъти сигнал до институциите за разнообразни нарушавания.

Още през месец май, Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас е установила противозаконна сеч на дървета в региона, който попада в зоната на Природен парк „ Странджа “ и в две предпазени зони. Тъй като не е открит извършител, преписката е предадена на Районната прокуратура в Царево.
Проверка е осъществена и откакто наемателят на плажа построява дървени стълбища, които да водят към линията, разясни шефът на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас Тонка Атанасова.

" На място е направено незабавно наставление за прекратяване на всички дейности по построяването на тази краткотрайна стълба, дървена. Тъй като не са се направили съотвените съгласувания с способния орган, в тази ситуация - Регионална инспекция за опазване на околната среда - Бургас. Изпратена е покана на наемателя на плажа за сформиране на Акт за административно наказване. Миналата седмица, в петък, на 23 - ти, на същия е формиран акт. Предстои налагане на наказателно разпореждане, границите на сумата е от 1 000 до 10 000 лева “, разясни Атанасова.

Не е съгласувана и схемата за плажа, която включва и заведението, което се построява на линията, прибавиха от Регионална инспекция за опазване на околната среда.

Община Царево също ще глоби наемателя на плаж „ Делфин “, тъй като е подхванал построяването на стълбата и заведението преди да получи утвърждение за тези обекти от страна на администрацията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР