Механизмът за контрол как намаленото ДДС се отразява на цената

...
Механизмът за контрол как намаленото ДДС се отразява на цената
Коментари Харесай

Сабрутев: Отстъпката от 25 ст. на литър за гориво ще се прилага до 50 л. на зареждане, а не на месец

Механизмът за надзор по какъв начин пониженото Данък добавена стойност се отразява на цената на стоките продължава да се почиства, разяснява пред публицисти в Народното събрание депутатът Венко Сабрутев от Политическа партия. По думите му това ще е нещо, което ще се свърши в идните дни. Народният представител от Политическа партия разясни, че отстъпката от 25 ст. на литър за гориво ще се ползва до 50 л. на зареждане, а не на месец.

Запитан от кое място ще дойдат парите за нарастване на пенсиите, Сабрутев бе безапелационен, че страната има огромно преизпълнение в приходната част на бюджета. Според него разноските на фиска ще се покрият и с използването на мярката за облагането на свръхпечалбите на енергопроизводителите и търговците на електрическата енергия.

Депутатът от Политическа партия изясни, че не знае каква е повода на съдружния съвет да не се е приело предлагането на Има Такъв Народ за необлагаем най-малко от 500 лева Това е било разисквано сред водачите. От Българска социалистическа партия, обаче, пресметнаха, че използването на мярката за необлагаем най-малко на Има Такъв Народ ще коства спомагателни 2 милиарда лева на бюджета.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР