Механик разкри най-глупавите“ причини, поради които колите не са преминали

...
Механик разкри най-глупавите“ причини, поради които колите не са преминали
Коментари Харесай

Предупреждение за технически преглед за шофьори, тъй като механик обяснява „най-глупавата“ причина автомобилите да се провалят на тестовете

Механик разкри „ най-глупавите “ аргументи, заради които колите не са минали механически обзор в главно предизвестие към водачите.

Ако нещо е оставена да виси на огледалото за назад виждане, това евентуално ще докара до несполучлив тест и е наречено „ най-глупавата причина “ колата да не премине техническото обслужване.

Това може да разсейва водачите, или може да блокира зрението им, разкри механикът. Това може да бъде огромно отчаяние за водачите, които не могат законно да употребяват колата си, до момента в който не премине нов тест. Eurofit Autocentres беше разпитан в TikTok за най-необичайните аргументи, заради които колите могат да се повредят.

Механик в гараж сподели: „ Точно по този начин, най-глупавата причина една кола да не извърши техническото обслужване е, когато имаш неща, които висят от огледалото за назад виждане. Понякога имате единствено един освежител за въздух, само че някои хора имат много неща, които висят оттова. И до момента в който се въртите, това може да се люлее във вашето виждан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР