Мегз тръгна на училище по летене Миглена Каканашева – Мегз открехна

...
Мегз тръгна на училище по летене
Миглена Каканашева – Мегз открехна
Коментари Харесай

Мегз открехна завесата около личния си живот

Мегз потегли на учебно заведение по летене
Миглена Каканашева – Мегз открехна завесата към персоналния си живот. През последните дни се появиха клюки, че до нея има нов мъж и то не кой да е мъж, а дубайски шейх.

„Нямам връзка с дубайски шейх. Пак се пробват да основават сензация с името ми“. Така Мегз отвърна на клюката, че има връзка с арабски паралия. Повод за писанията, че Миглена лети на крилете на любовта, е една от последните й фотоси в формалния й профил в обществената мрежа Инстаграм.

Дизайнерката качи лична рисунка, на която се виждат мъж и жена, наподобяваща на нея. На нея Миглена е облечена с българска национална носия, а мъжът е облечен в типичната за арабите тога. Каканашева прецизира, че това е просто рисунка, направена без никакъв подтекст.

Мегз отпътува за Дубай преди повече от половин година. В емирството тя работи, а откогато е там, стартира и напълно нов живот.  Каканашева преоткри себе си. Тя стартира да съблюдава непоколебим режим, с цел да пречисти душата си. Преди дни Миглена взе участие в маратон.

Сега тя има ново начинание. Каканашева се е записала на учебно заведение по хвърчене. „Много съм щастлива“, споделя Миглена от Дубай, написа „България днес“. „Първо ще хвърча в тунел с въздух – безусловно като птица. Второто равнище е хвърчене с парашут. Ентусиазирана и стимулирана съм за новото ми начинание“, споделя още Мегз.
 Мегз открехна завесата към персоналния си живот сн. Инстаграм
Мегз открехна завесата към персоналния си живот сн. Инстаграм

Само преди ден Каканашева имаше и незабравима среща с тима ни по парашутизъм, който е част от международното състезание, което се организира в Дубай.

View this post on Instagram

View this post on Instagram

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР