Мегз тотално изненада феновете си. Вместо да ликува, че най-голямата

...
Мегз тотално изненада феновете си. Вместо да ликува, че най-голямата
Коментари Харесай

ГРЪМ! МЕГЗ защити Жени Калканджиева

Мегз тотално изненада почитателите си. Вместо да ликува, че най-голямата и врагиня Жени Калканджиева е задържана, хитрото миньонче още веднъж съумя да шашардиса всички като се изправи и отбрани Калканджиева.  Феновете ѝ я поздравиха за смелостта, благородството и състраданието, които в сходни моменти са присъщи на малко на брой.

Копираме статуса на дизайнерката без редакторска интервенция:

“ Събуждам се през днешния ден и имам над 200 “поздравителни ” известия, че Жени е задържана. Цитирате обидите ѝ от седмица на модата и риалити формати и казвате, че има Господ. Но знаете ли на мен ми стана някак болно от вътрешната страна. Всеки прави неточности. Разликата при известните е, че всеки схваща за тях. И тъкмо тогава, когато така и така са най-объркани и най ги боли - 200 камери снимат, 200 уеб страницата пишат и 6;7;75)690 хора бързат да се възмутят, порицаят или търсят отмъщение. И като че ли за 1 минута от една неточност единствено всеки не помни всичко, което са правили цялостен живот и край стават най-големите грешници на света.

Не одобрявам Жени, тя доста пъти се е държала неприятно с мен.

И по никакъв метод не пробвам да извинявам някого. Точно аз. Просто тихичко желая да напомня, че има неточност - има наказване, има и амнистия. Важно е човек да вземе верните уроци, да се промени и да продължи по-достоен напред! И в този миг в едно идеално общество би било доста хубаво - в случай че хората - въпреки и със суровост, градивна рецензия и поучителна неотстъпчивост,  му обяснят къде е сбъркал и му оказват помощ да се изправи. Това в действителност би имало смисъл за всички. А не да се опитаме да смачкаме още повече всеки сбъркал. И дребна провокация за размисъл - Не убивайте с думи, смъртните присъди от дълго време са анулирани съвсем на всички места. НАКАЗАНИЯТА СА, ЗА ДА съдебна експертиза ПОПРАВИМ, А НЕ, ЗА ДА НИ УНИЩОЖАТ. ”
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР