МЕГЗ сподели със своите последователи, че се е впуснала в

...
МЕГЗ сподели със своите последователи, че се е впуснала в
Коментари Харесай

МЕГЗ изкара 2 дни в мълчание в Рила

МЕГЗ показа със своите почитатели, че се е впуснала в ново духовно странствуване. Каканашева е прекарала 2 дни в безмълвна медитация на Рилските езера. По конкретно  езерото “Окото ”, което е на 2440м надморска височина. Вярва се, че “Окото ” е земната връзка с духовния свят.

Мегз качи фотоси, на които е без грим и екстеншъни и е облечена със състезателен екип и дъждобран. На една от фотосите амбициозното миньонче театралничи необятно усмихната и увита в зелено хижарско одеало.

Публикуваме описа ѝ без редакторска интервенция: “Скъпи другари, не знам какъв брой от вас са чували, само че се има вяра, че нашата си Рила е врата към “Агарта ” - духовна школа по-стара даже от Шамбала. Мястото е свещено и заредено с толкоз доста сила. А за тези, които знаят по какъв начин да се свържат с природата - то може да отвори неподозирани познания. Реших да се впусна в следващото си премеждие по пътя във вътрешността към себе си и прекарах 2 дни в планината напълно сама в медитация в безмълвие (Випасана медитация). Предизвиквала съм себе си по-всякакви способи, само че това да спиш самичък навън на езерото “Окото ” беше едно от най - невероятните прекарвания, които са ми се случвали в миналото. За мой шанс беше и пълнолуние. Езерата светеха през цялата нощ. А възприятието да се събудиш самичък на това свещено място от чуруликащите към теб птици - няма еквивалент. За мен това беше тест и подготовка за 15-дневна медитация в безмълвие, за която от дълго време бленувам “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР