Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков се е обявил за

...
Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков се е обявил за
Коментари Харесай

Христо Стоичков зовял за независимост на Каталуния още през 1992 година


Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков се е оповестил за самостоятелност на провинция Каталуния от Испания още през 1992 година.

От думите му излиза, че той е в първите редици на придвижването за обособяване на провинцията от кралството. Признанието си Камата направи пред " Марка ", откъдето беше потърсен да уточни любимците си за продобиване на Мондиал 2018 в Русия.

" Най-големият ми любимец на международното е Испания, а по-късно слагам Франция и Германия. След тях пък идват Бразилия и Аржентина.

Призовах за самостоятелност на Каталуния още през 1992 година. Изпреварих всички и другите могат единствено да ми дишат прахта. Чувствам се и българин, и каталунец. Каталуния отвори сърцето си за мен и се усещам непосредствен с всички там. България и Каталуния са еднообразно близки до моето сърце.

Кристиано е необикновен спортист и никой не може да се мери с него по положените старания. Той играе добре, вкарва доста голове и се грижи за тялото си всеки ден. Един огромен футболист би трябвало непрекъснато да се потвърждава и той прави тъкмо това.

Диего Симеоне е страховит човек, който не си смъква гащите пред никого. Винаги ще бъда негов другар. Той ме предложения в дома си и ми сподели по какъв начин тренира Атлетико. Той страда с този клуб. Аз постоянно ще имам благосклонности към Атлетико, тъй като бях другар и с някогашния президент Хесус Хил и синовете му. Когато играех, почитателите там ме освиркваха, само че и ме приветстваха, когато им вкарвах.

Неймар избра да подпише с ПСЖ, с цел да завоюва " Златната топка ". ПСЖ е зад " Франс футбол " и той си намерения, че по този начин ще се добере до премията ", споделя Стоичков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР