Мегън Маркъл подписа договор с холивудската агенция за таланти WME,

...
Мегън Маркъл подписа договор с холивудската агенция за таланти WME,
Коментари Харесай

Дни преди коронацията на Чарлз III: Мегън Маркъл подписа договор с холивудска агенция

Мегън Маркъл подписа контракт с холивудската организация за гении WME, което подсказва, че скоро няма планове да се връща към актьорството. Компанията заяви новината в четвъртък, споделяйки и фотография на херцогинята на Съсекс, на която е с рокля без ръкави и прибрана коса, написа изданието " Mirror ".

 

Екипът на WME включва основния изпълнителен шеф на " Endeavor " Ари Емануел, както и Брад Слейтър и Джил Смолър, която е известна с това, че съставлява най-хубавата другарка на Маркъл - тенисистката Серина Уилямс.

 

" За нас е чест да обявим, че WME към този момент съставлява Мегън, херцогинята на Съсекс, във всички области ", гласеше известието на организацията, която добави, че ще се концентрира върху построяването на бизнес начинанията й, в това число партньорствата й с други компании. WME ще съставляват и организацията, основана от Хари и Мегън с нестопанска цел - " Archewell ".

 

Новината за Маркъл идва дни преди коронацията на Чарлз. Макар да е била поканена на събитието Мегън е предпочела да остане в Калифорния, с цел да отпразнува рождения ден на Арчи.

 

" Няма метод тя да пропусне рождения ден на сина си ", споделя източник пред " People ". Близък до Фирмата споделя още пред изданието, че въпреки и да е отказала, са удовлетворени от развоя на събитията.

 

И освен родственици на брачна половинка й не утвърждават връзката им. Полусестрата на Мегън Саманта Маркъл, която се готви за " последното си изявление ", седмица преди коронацията дефинира връзките им като " токсични ". В извънреден диалог с част от фамилията на Мегън (баща й и сестра й) ще беседват с водещата Тейлър Ауербах и ще споделят невиждани до този миг фамилни видеоклипове. В тийзър клип на изявлението, което ще бъде излъчено в неделя, Саманта споделя какво мисли за сантименталния живот на Мегън.

 

" Те в действителност не са един за различен, това е токсична връзка ", споделя тя.

Що се отнася до Хари, той ще участва на коронацията макар напрежението в двореца. Това е първият път, в който ще се види със фамилията си след излизането на скандалната му книга " Резервният ", пише Дир.бг.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР