Меган Маркъл не присъства на коронацията на крал Чарлз Трети.

...
Меган Маркъл не присъства на коронацията на крал Чарлз Трети.
Коментари Харесай

Тайното послание на Меган към кралското семейство след коронацията

Меган Маркъл не участва на коронацията на крал Чарлз Трети. Тя си остана вкъщи, с децата. Една от аргументите бе, че Арчи имаше рожден ден навръх 6 май.

Ден след огромното събитие брачната половинка на принц Хари бе видяна да се разхожда в компанията на свои другари в региона на Монтесито. На фотосите тя наподобява прелестно, усмихва се и очевидно се радва на компанията на Маркъс Андерсън и Хийтър Дорак.
 
                             

Онова обаче, което притегли вниманието на наблюдателните фенове на някогашната актриса, са нейните бижута. Част от тях са били на принцеса Даяна. Колието The Clarity Retreat Necklace е дело на бижутера Мая Бренер и Абигейл Спенсър - съставлява ръчно шлифован кварцов камък. Казват, че има най-мощната сила и спомага за превъзмогването на всевъзможни компликации.

" Смята се, че оказва помощ за постигането на това, към което се стремите в живота. Има силата да ви освободи от всичко излишно. Нежен кристал, който ще пази вътрешния ви мир, с цел да се чувствате спокойни всеки ден. "

Часовникът Cartier също е бил на принцеса Даяна. Меган го е комбинирала с гривна на Cartier, още веднъж част от бижутата на майката на Хари, на стойност 125,000 паунда.
 
                             

Кралски специалисти считат, че с избора си на бижута в деня след коронацията, Меган е отправила своето " прикрито обръщение " към кралското семейство. Според тях, херцогинята е желала да каже, че е в мир със себе си, не желае да бъде обезпокоявана от кралското семейство и поддържа безусловно Хари.

През уикенда Меган и Хари отпразнуваха в стеснен другарски кръг 4-тия рожден ден на сина си Арчи. Меган сама е направила тортата за празника на сина си, а купонът е бил в имението им в Монтесито.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР