Меган Маркъл изглеждаше като принцеса на събитието Силата на жените

...
Меган Маркъл изглеждаше като принцеса на събитието Силата на жените
Коментари Харесай

Меган Маркъл замяза на истинска принцеса

Меган Маркъл изглеждаше като принцеса на събитието " Силата на дамите " в Лос Анджелис в четвъртък вечер. Тя дойде в кремава миди рокля с отворени плещи, която съчета с черни обувки, черен клъч и семпли златни бижута. Тя носеше най-малък грим и оформи косата си на кок, разграничен на път по средата.

Докато приказва пред " Варайъти " на аления килим, 42-годишната Маркъл разяснява скорошното възобновление на сериала „ Костюмари “, който завърши през 2019 година

„ Беше ужасно да работим, подобен страховит актьорски състав и екип. Наистина си прекарахме занимателно “, каза тя. „ Бях част от него в продължение на седем сезона “, продължи тя. „ Но положителните шоута са безконечни. ”

Тя също загатна за вида планове, които почитателите могат да видят от продуцентската компания Арчуел в бъдеще.

„ Имаме толкоз доста вълнуващи неща в листата. Нямам самообладание да ги обявим, само че в действителност се гордея с това, което сътворяваме. “

Тя добави: „ Съпругът ми също го обожава. Наистина е занимателно. ”

41-годишният Хари не мина по аления килим дружно със брачната половинка си на събитието, фокусирано върху честването на дамите.

Появата на актрисата на аления килим идва след излизането на фрагмент от идната книга на кралския специалист Омид Скоби, „ Endgame “. В него Скоби твърди, че Хари усеща, че „ към момента има незавършена работа “ във връзка с връзките си с пресата и постоянно пристрастното отразяване на жена му.

Както почитателите знаят, двойката се отдръпна от ролята си на старши членове на кралското семейство през 2020 година и се реалокира в Америка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР