Меган Маркъл и принц Хари продават имението си в Монтесито Меган

...
Меган Маркъл и принц Хари продават имението си в Монтесито
Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл и Хари си търсят нов дом

Меган Маркъл и принц Хари продават имението си в Монтесито
Меган Маркъл и принц Хари си търсят нов дом единствено 11 месеца откакто се нанесоха в имение за 11 милиона лири в Калифорния. Херцогът и Херцогинята на Съсекс споделят, че не се усещат на седмото небе в голямото си жилище и избират да имат нов „адрес“.

Меган и Хари купиха първокласния си дом  в Монтесито като място уместно за развъждане на деца. Припомняме, че херцогът и херцогинята на Съсекс станаха родители за повторно на дребната Лилибет Даяна единствено преди шест месеца. Те са родители и на Арчи, който е на две годинки.

Говори се, че Маркъл и Хари към този момент не са във екстаз от просторния дом, който населяват. Той има девет спални, фитнес зала, плувен басейн и тенис корт. Внукът на Елизабет Втора и брачната половинка му обаче не харесвали местоположението на дома си в първокласния квартал, макар че разполагат с съвсем 7, 5 акра земя, заобиколена от борови и кипарисови дървета.

Те желали да останат в квартала, само че на друго място. Според източник Маркъл и Хари правели изследвания за нова къща в региона. Имението им обаче няма да се продава свободно, а с частни предложения. То ще се демонстрират единствено на хора, които са съществени купувачи, предават от life.dir.bg.

Меган и Хари купиха парцела в Съединени американски щати от Сергей Гришин през юни 2020-та година. Руският предприемач го придобил през 2009-та година за близо 19 милиона паунда.
 Меган Маркъл и принц Хари си търсят нов дом сн. YouTube
Меган Маркъл и принц Хари си търсят нов дом сн. YouTube
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР