Меган Маркъл е запазила марката „The Tig“ – името на

...
Меган Маркъл е запазила марката „The Tig“ – името на
Коментари Харесай

Меган Маркъл запази марката The Tig

Меган Маркъл е запазила марката „ The Tig “ – името на нейния блог, който тя поддържаше преди да стане част от английското кралско семейство. Преди дни мениджърът ѝ Андрю Майер е подал документи в Съединени американски щати, с което провокира спекулации в публичното пространство, че херцогинята на Съсекс желае да възобнови уеб страницата.

Според представителя на Бъкингамския замък, брачната половинка на принц Хари е направила тази стъпка, с цел да предотврати измамите, които хората вършат представяйки се за нея.

„ Запазването на комерсиалната марка е с цел да се предотврати подправянето и потреблението ѝ за користни цели “, изясни представителят на кралския двор.

Бившата звезда от сериала „ Костюмари “ започва „ The Tig “ през 2014 година Тогава тя стартира да споделя за храната, която употребява и пътуванията ѝ из разнообразни забавни кътчета по света. Името на блога ѝ е въодушевено от обичаното ѝ италианско вино „ Tignanello “.

През 2017 година Меган разгласи, че стопира уеб страницата, а повода бе връзката ѝ с принц Хари. Тя приключи качването на нови публикации за живота си 7 месеца преди годежа ѝ с внука на Елизабет Втора.

Говорителят посочи, че младата майка няма безусловно никакви проекти да рестартира плана си.

Преди броени дни Меган Маркъл постави завършек на своя отпуск по майчинство и се завърна пред обективите. Първата ѝ медийна изява не бе инцидентна. На 12 септември тя показа своята първа сбирка от облекла и аксесоари, продажбите от които ще подкрепят организацията „ Smart Works “.

Бяла риза, черен грациозен панталон, кафяви обувки с тъничък ток и коланче в същия цвят, бе изборът ѝ за събитието. Дрехите са от нейната сбирка, а част от бижутата ѝ бяха на починалата принцеса Даяна – златни обеци и гривни.

Източник: tialoto

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР