Меган Маркъл е херцогиня на Съсекс от почти два месеца,

...
Меган Маркъл е херцогиня на Съсекс от почти два месеца,
Коментари Харесай

Какво крие промяната в подписа на Меган Маркъл

Меган Маркъл е херцогиня на Съсекс от съвсем два месеца, само че измененията у нея към този момент са налице.

Освен лек английски акцент, който наблюдаващи разискват след няколко видеоклипа с диалози сред нея и жители на Елизабет II, наподобява, че някогашната актриса към този момент има и по-различен автограф . Медиите го откриха след визитата на принц Хари и Меган в Ирландия на 11 юли, където двамата подписаха книгата за гости в президентството.

За съпоставяне служи предходен автограф на Меган, оставан през март тази година по време на посещаване в Северна Ирландия. На фотографията от този момент се вижда, че Маркъл се разписва с малко име и фамилия, а подписът е много по-нечетлив .

 Меган Маркъл автограф Getty

Както знаем, почеркът издава задоволително за личността , по тази причина уеб уеб сайтът Flare се допитва до канадския графолог Илейн Чарал . За характера на американката преди да стане херцогиня той разчита: „ Независимо какъв брой общителна е Меган, тя е човек, който избира деликатно кого позволява до себе си. “

За разлика от небрежния автограф преди няколко месеца, като се изключи че при новия липсва семейството, той е много по-ясен и декориран . В него Илейн Чарал намира малко повече екстровертност. По-дългата линия при буквата „ М “ е освен знак за усет към публичните връзки, само че и израз на желанието за отбрана от близките .

 Меган Маркъл автограф Getty

Една от аргументите за смяната е прозаична – на Меган Маркъл ѝ се постанова да пропусне моминското си име от подписа, откакто към този момент е женена . Но това не е всичко - съгласно графолога, защото почеркът е отражение на личността ни, настоящият автограф на Меган е белег на новата роля, на която херцогинята се отдава .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР