Меган Маркъл била царица на подаръците и периодично изненадвала Хари

...
Меган Маркъл била царица на подаръците и периодично изненадвала Хари
Коментари Харесай

Меган опънала палатка в двора на Бъкингам

Меган Маркъл била кралица на подаръците и от време на време изненадвала Хари с всевъзможни екстравагантности. Наскоро тя е поднесла на мъжа си аксесоари от памук, както повелява традицията при празнуването на втора годишнина от сватбата. През 2019-а пък му връчила специфични листа, върху които собственоръчно и с калиграфски букви увековечила сватбените си клетви. Както се знае, Меган е изкарвала пари в празненство организация, където е пишела на ръка предложения за венчавки и приветствени картички. 

Бившата актриса по принцип била доста сантиментална и измисляла какви ли не етюди за обичания си принц. Докато към момента били в Лондон, даже опънала палатка в задния двор на Бъкингам, където поканила Хари да нощуват в спални чували. Приключението било „ възстановка “  на първите им буйни нощи в Ботсвана, където били на обиколка като гаджета.

Междувременно начин на живот клюкарите в Холивуд оповестяват, че Тревър Енгелсън, първият брачен партньор на Меган, също щял да става родител. Той и актуалната му партньорка Трейси Курланд през септември очаквали момиченце.



Режисьорът и продуцент удари джакпота след развода с Маркъл – той се ожени за наследница на 200-милионно положение. Тревър обаче даже не бил поздравил Меган за раждането на Арчи. Момченцето на Хари и Меган, което неотдавна навърши година, непрекъснато е във фокуса на интереса измежду папараците в Ел Ей. Те се опитвали да го снимат, до момента в който е на разходка с домашните любимци на родителите си – бигъла Кай и лабрадора Богарт. Кучетата били най-вярната компания на дребния принц в изискванията на обществена изолираност.  

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР