Меган Маркъл беше цялата усмихната в сряда, докато беше забелязана

...
Меган Маркъл беше цялата усмихната в сряда, докато беше забелязана
Коментари Харесай

Меган Маркъл се усмихва широко в Ел Ей, докато принц Хари се връща от среща с болния от рак баща крал Чарлз

Меган Маркъл беше цялата усмихната в сряда, до момента в който беше видяна да кара в същия квартал като имението с девет спални за 14,65 милиона $ в Монтесито тя споделя с принц Хари от 2020 година

Това беше първият път, когато херцогинята на Съсекс беше видяна, откогато принц Хари отпътува самичък за Лондон, с цел да посети болния си от рак татко, крал Чарлз.

42-годишната Маркъл изглеждаше в положително въодушевление, до момента в който караше черния си Range Rover, до момента в който носеше всекидневно облекло, в това число бейзболна шапка в кремав цвят и тъмни слънчеви очила. Освен това държеше бяла чаша, от която отпиваше понякога.

Снимките са направени единствено часове преди 39-годишният херцог на Съсекс да се завърне вкъщи от бурното си пътешестване в Лондон.

Бившият иконом на крал Чарлз Грант Харолд извънредно сподели пред The ​​Post във вторник, че Хари без подозрение се усеща „ обезпокоен “ за болното здраве на татко си и бурното му пътешестване до Лондон е неговият метод да „ покаже поддръжка “.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР