Мегаконцерт на звездите на Ку-Ку Бенд с участието на най-смешния

...
Мегаконцерт на звездите на Ку-Ку Бенд с участието на най-смешния
Коментари Харесай

Ку-ку бенд и Краси Радков идват с мегашоу в четвъртък в Пловдив

Мегаконцерт на звездите на Ку-Ку Бенд с присъединяване на най-смешния човек в републиката Краси Радков, Йордан Йончев-Гъмзата, Борис Солтарийски и Невена Цонева ще събере многохилядните им почитатели на Централния площад в Пловдив на 29 септември (четвъртък) от 19 часа. Събитието се провежда от Има Такъв Народ.

Концертите на бенда и Краси събират необикновено огромен интерес, с който не може да се похвали даже Лили Иванова. Последният докара 4 000 души в Хасково в културно-спортния комплекс Спартак.

Актьорът Краси Радков откри събитието с няколко скеча и показа на публиката лидера на листата на партия ИТН в града и региона и някогашен районен министър Гроздан Караджов.

" Никога не сме ви лъгали, ще ви споделяме единствено истината и отсега нататък, ще работим за вашите ползи и ще бъдем откровени ", съобщи от сцената Караджов, който води листа №19, в 19 часа.

И останалите кандидат-депутати от 29 МИР, отпред с доцент доктор Силви Кирилов, Силвия Бакърджиева и Петко Кущирев поздравиха публиката. Специално за финала на акцията в Хасково бе и някогашният ръководител на Народното събрание Ива Митева.

Неплатена форма

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР