Медийният магнат и депутат от ДПС Делян Пеевски е народен

...
Медийният магнат и депутат от ДПС Делян Пеевски е народен
Коментари Харесай

За премиера Пеевски е обикновен депутат, който няма общо с избора на Гешев

Медийният магнат и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски е депутат като всички останали и няма общо с назначението на Иван Гешев за основен прокурор. Такава теза разви министър председателят Бойко Борисов. Повод бяха думите на хазартния необут Васил Божков, че точно Пеевски е назначил Гешев.

Преди две седмици в изявление за бТВ на въпрос каква е ролята на Пеевски, Божков сподели: " Седи в сянка като паяк, дърпа конците. Да не би аз да съм назначавал Гешев за прокурор? Публична загадка е кой го назначи. "

“Е, по какъв начин ще го назначи? Има Висш правосъден съвет, има партии, има... толкоз кръгове минаха “, сподели във вторник Борисов в отговор на въпрос дали Пеевски има въздействие.

Премиерът обаче не се спря до тук: " Освен да прави дарения, аз не съм чул в последните месеци да се е занимава с нещо ".

Попитан дали властта на Пеевски се е нараснала по време на ръководството на ГЕРБ, Борисов отговори сбито с " по никакъв метод, той е народен представител като всички останали ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР