Медийните кампании преди изборите имат две части - предизборна битка

...
Медийните кампании преди изборите имат две части - предизборна битка
Коментари Харесай

Преди вота. Георги Лозанов прочете присъдата на политиците

" Медийните акции преди изборите имат две елементи - предизборна борба и ревю. От този церемониал политиците с действителни шансове за влизане в Народното събрание не са недоволни. На фона на гастрольорите те стоят по-органично. Няма добър метод това да бъде отстранено. А за гастрольорите - колкото по-често има избори, толкоз по-добре ". 

Това сподели пред БНР медийният специалист Георги Лозанов. 
-->
Според него днес няма доста благоприятни условия за разговор, " тъй като нормално той се случва въз основата на ценностна непосредственост ": 

" В политическата ни обстановка полезностите на партиите ставата неразпознаваеми. В дебатите върви антиговорене, което обаче разрушава политическата система и доверието на хората... Колкото по-скарани са българските политици, толкоз по-трудно е да си представяме трайни и годни структури, върху които да стъпи ръководството на страната ". 

И напомни своя теза отпреди две години, че в България е настъпил краят на лидерската политика. 

В предаването " Преди всички " медийният специалист посочи основната разграничителна линия сред партиите - дали си " за ", или си " срещу " Владимир Путин. 

" След изборите ще се разкрият по-ясно действителните позиции по тази съществена тематика. Говоренето за газа е постоянно в акцията. Газът сега е оръжие и да се вършим, че това е стока за бита, това е заставане на страната на Путин. В нападателната си политика Путин докара нещата до там, че не може да има неутралитет ". 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР