Медицинското освобождаване, предоставено на сръбския тенисист Новак Джокович, който не

...
Медицинското освобождаване, предоставено на сръбския тенисист Новак Джокович, който не
Коментари Харесай

Цунами от недоволство в Австралия, след като пуснаха антиваксъра Джокович в Мелбърн

Медицинското освобождение, предоставено на сръбския тенисист Новак Джокович , който не посочи дали е имунизиран против COVID-19, с цел да пази купата си на Australian Open, провокира дискомфорт измежду популацията в миг, когато океанската страна записва скок в случаите на разпространяване на болестта.

Новак Джокович е най-великият тенисист на всички времена... той завоюва 20 шампионата от Големия шлем, 87 трофеи и милиарди долари, без да знаем, че има медицински проблеми, които го отслабват “, написа австралийският състезател по ръгби Кевин Бартлет в Twitter.

„ Австралийците не можеха да получат изключения да вървят на погребения, да посещават своите близки в лечебните заведения или старческите домове. Те прекараха месеци в пандиза, само че здравите елитни спортисти могат да имат „ медицински освобождение “, с цел да се състезават на Australian Open ”, написа журналистът Шейн Андерсън в Twitter.

“Очаквайте освирквания – дълги, мощни и продължителни с омерзение, от тези, които просто би трябвало да оставят разочароването и гнева си да набъбнат ”, предизвести колумнистът Нийл МакМеън в обявата си в „ Sydney Morning Herald “.

Депутатът от Либералната партия Джеймс Нюбъри също разкритикува решението на държавното управление на Виктория и уредниците на Australian Open: “Лейбъристката партия даде да се разбере по време на пандемията, че има един набор от правила за звездите и различен набор от правила за останалите хора. Обзалагам се, че министър председателят на Виктория Даниел Андрюс ще се завърне от ваканцията си в точния момент, с цел да види по какъв начин Новак ще играе на Australian Open. ”

Доста тенисисти също намерено възроптаха против допускането на антиваксъра Джокович. Един от братята на Анди Мъри - Джейми, бе безапелационен. " Ако аз нямах слоена ваксина в никакъв случай нямаше да ме позволен да игаря тук, само че за Новак очевидно е иначе... ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР