Медицинският университет е победителят в конкурса на Община Варна за

...
Медицинският университет е победителят в конкурса на Община Варна за
Коментари Харесай

Медицинският университет във Варна спечели конкурса за коледна украса

Медицинският университет е спечелилият в състезанието на Община Варна за най-красива външна коледна декорация. В конкуренцията участваха и доста варненски фамилии, които демонстрираха украсените си домове, оповестява Българска национална телевизия.
За да направи празниците по-уютни и светли, за втора поредна година Община Варна обявяви конкурс за най-красива външна коледна декорация. Тази година най-вече гласове завоюва Медицинският университет.

"За мен е радостно, че първото място печели Медицинският университет във Варна, второто място е за Учебен център "Bell Education ", а третото място е за Икономическия университет - Варна ", описа Десислава Георгиева от "Дирекция просвета и духовно развиване " в Община Варна.

Освен университетите, езиковите и бизнес центровете в състезанието за най-красива коледна декорация се включиха и доста варненци.

"В категорията частни лица първо място е за Нели Борилсавова. Второ - за Христо Христов, трето - за Пламен Градев. Първото място е извоювано въз основата на най-вече лайкове на фейсбук страницата на самодейността ", добави Десислава Георгиева.

Организаторите на самодейността са безапелационни, че поради дейното присъединяване на варненци конкурс за най-красива коледна декорация на жилищна или социална постройка във Варна ще има и тази година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР